Over ons

 

Welkom! Bram Verbrugge.nl is een verzamelplek voor graffitikunst van verschillende artiesten.

 

Bram begon zo’n vijftien jaar geleden met het spuiten van graffitinamen op kinderkamers. Na enkele jaren maakte hij de overstap naar canvas, maar ook muren en allerlei soorten objecten vallen ten prooi aan zijn creativiteit. Dankzij de vele opdrachten die binnenstroomden, kon hij ook vrienden een klus geven. Inmiddels heeft hij een breed netwerk van graffitikunstenaars die samen vele klussen hebben geklaard. Muurschilderingen, portretten, abstract werk voor de huis- of slaapkamer.. u vraagt. Wij draaien. Kijk rustig rond op de site. Hopelijk bent u ook enthousiast!

Bram Verbrugge

Bram voor zijn portret van de koning in het Stadskantoor van Dordrecht.

Samenwerking

Bram werkt samen met meerdere graffitikunstenaars. Zo krijgt u altijd de beste artiest voor de klus. Zo maakt Bas veel kinderkamers tot een stoere slaapplek en ontwerpt hij ook portretten. Martin houdt van grote muurschilderingen en Joost geeft geregeld workshops graffiti voor bedrijfsuitjes of feestjes. Dankzij onze ervaring in ‘corporate branding’ weten we de professionele identiteit en uitstraling van een bedrijf of instelling in kunst om te zetten. Bedrijfslogo’s met een kunstzinnige uitstraling of een originele muurschildering op maat gemaakt, zijn de meest toegepaste mogelijkheden.

 

websitebram-6Wilt u zelf eens aan de slag met spuitbussen? We geven geregeld workshops graffiti waarbij de deelnemers voor een middag in de huid van een graffitischrijver kruipen. Goed voorbereid met mondkapjes, handschoentjes, schortjes en de uitleg van een ervaren graffitischrijver maakt u met collega’s of vrienden een waar kunstwerk op hout of canvas. Meer informatie hier.

Heeft u interesse in een workshop, canvas, portret, kinderkamer of muurschildering? U kunt altijd bellen of contact opnemen.